Utdanningstilbud

Tingvoll vgs er en kombinert skole med både studieforberedende og yrkesfaglige utdanningsprogram.

Innenfor studieforberedende tilbyr vi Studiespesialisering og Idrettsfag. Når du er ferdig med tre år på et av disse utdanningsprogrammene, er du klar til å studere videre på universiteter og høyskoler.

Innenfor yrkesfag tilbyr vi Bygg- og anleggsteknikk og Helse- og oppvekstfag. Her vil du ha mye praktisk undervisning og praksis ute i bedrifter, og etter to år på et av disse utdanningsprogrammene kan du søke læreplass og fullføre fram til fagbrev innenfor et av lærefagene. Alternativt kan du etter to år søke deg videre over på Påbygging til generell studiekompetanse, og på den måten bli klar til å studere videre på universiteter og høyskoler.

Du kan lese mer om de ulike utdanningsprogrammene i menyen over, og filmene du finner i snarveiene under her gir et lite innblikk i det å være elev hos oss. Du må gjerne ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om noe. Velkommen som elev ved Tingvoll vgs!

Snarveier