Tingvoll VGS > Studietilbud > Studiespesialisering

Studiespesialisering

Allsidig utdanningsprogram, hvor du får bestemme store deler av timeplanen din selv.

På studiespesialiserende utdanningsprogram har du mange forskjellige fag, ikke så ulikt fra ungdomsskolen.

Forskjellen er at du i tillegg til de obligatoriske fagene, skal velge deg programfag som du er spesielt interessert i, innen språk, samfunnsfag eller realfag. Du kan også velge en kombinasjon av disse.

Programfagene vil utgjøre en stor del av timeplanen din på Vg2 og Vg3.

Bilde studiespesialisering

Undervisningen

Undervisningsformen vil kunne variere etter fag. Noen ganger har vi vanlig klasseromsundervisning, men du vil også få jobbe mye individuelt, i grupper og med prosjektarbeid.

Ekskursjoner

Skolen har en tradisjonen der elever på studiespesialiserende utdanningsprogram reiser til en europeisk storby et av skoleårene. Et stort høydepunkt og et minne for livet for klassen.

Fullført 10-årig grunnskole eller tilsvarende.

Videre studier

Fullført studiespesialiserende utdanningsprogam gir deg generell studiekompetanse, slik at du kan søke opptak ved høgskoler og universitet.

Gudrun Skjevling
71 53 29 00 / Mob. 996 94 565