Tingvoll VGS > Nyheter > Videregående skoler stenges i to uker

Videregående skoler i Møre og Romsdal stenges i to uker

Til alle foresatte ved Tingvoll VGS

Det er i dag besluttet av fylkesrådmannen i Møre og Romsdal at alle videregående skoler skal være stengt for elever i to uker fremover. Bakgrunnen for dette er å begrense smittemuligheter for elever.

At skolen er stengt betyr ikke at undervisningen opphører. Skolens ledelse vil sammen med alle lærere se hvordan dette skal løses i praksis i løpet av morgendagen og nye beskjeder vil bli gitt til elever.

Fremover vil skolen gi informasjon om status og endringer på skolens hjemmeside, og ber derfor foresatte og elever om å være oppsøkende på denne siden.

Vi ber om forståelse for de endringer som vi er nødt til å gjøre og vil prøve vårt beste til å gjøre det beste ut av situasjonen. Skulle det være spesielle ting kan dere henvende dere til rektor.

Øystein Bråthen
Tingvoll VGS