Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Tingvoll VGS > Nyheter > Utdanningsutvalget:

Besøk av utdanningsutvalget

Ingen skoler legges ned - hvis antall elever holder seg

 - Ingen av dagens videregående skoler legges ned uten at det kommer store endringer i elevtallet, oppsummerte leder i utdanningsutvalget i fylkeskommunes, Bjarne S Eide, da de gjorde vedtak i saken om skolestrukturen i fylket.  Han presiserte at når de miste skolene har vært foreslått lagt ned tidligere, har det ført til voldsomme mobiliseringer.  - Så med mindre vi faktisk mener alvor denne gangen, syns jeg vi skal legge vekk saken, sa han. Og det gjorde de, enstemmig. 

_DSC8178
_DSC8182
Rektor Liv D. Gullikstad forteller Utdannningsutvalget og elever
   
_DSC8196
_DSC8204
Elever viser rundt på skolen Noen fikk være med i fotostudio
   
_DSC8216
_DSC8221
Åsmund Godal Tunheim spilte Politikere og elever i samtale
   
_DSC8235
_DSC8232
Rektor, Geir Inge Lien, rådmann Ordfører og elever i lunsjen
   

Dette møtet var lagt til Tingvoll vgs, hvor de ble tatt imot av elever, ledelse og lærere. Elevene viste politikerne rundt på skolen og inn i klasserom - hvor forskjellige aktiviteter foregikk - og rektor Liv Dahl Gullikstad fortalte om hva vi gjør, vil gjøre, har gjort og hva vi syns vi er gode på. Rådmann i Tingvoll kommune, Olaug Haugen fortalte om utvikling i kommunen og hvordan den grønne bærekraft-profilen til videregående er en videreføring av miljø- og økokommunen Tingvoll. De fikk også høre om det store bygdeutviklingsprosjektet Innomind-Outatown.  

Lunsjen var et høydepunkt for møte: Kerstin Himmer hadde laget kortreist lunsj med blant annet Tingvollost og laks fra Kvisvika.  - Kanskje vi skulle legge alle møtene våre hit, spøkte leder i utdanningsutvalget, Bjarne S Eide etter den deilige lunsjen.