Tingvoll VGS > Nyheter > Tiendeklassinger på besøk

Tiendeklassinger på besøk

Skolen full av nye, flotte ungdommer

Bilde av en gutt med et speilreflekskamera

Hvert år i januar arrangerer vi heldags-hospitering for tiendeklassingene i Tingvoll. De er med på en hel skoledag på den studieretningen de er mest interessert i. I tillegg til Tingvollelevene, er det alltid med noen elever fra andre kommuner. I år fikk vi blant annet besøk fra Frei - veldig hyggelig!

Formålet med hospiteringen er at elevene skal få et lite innblikk i utdanningen de ser for seg og samtidig få et inntrykk av skolen som helhet.

Vi er en liten skole, det gjør oss annerledes. Her får alle all den oppmerksomheten de kan ønske seg - og kanskje enda litt:-). Vi er også den GRØNNE skolen. På Tingvoll innfører vi mer og mer grønt fokus - i alle fag. Vi legger vekt på bærekraft og er på den måten en utdanning for framtida.

På medier og kommunikasjon fikk elevene leke seg med formidling gjennom tipp-topp framtidsretta utstyr og programvare (samme som de bruker i Hollywood og  over alt i mediebransjen). På bygg- og anleggsteknikk prøvde tiendeklassingene seg med både hammer og bor. Det så i høyeste grad ut som de hadde prøvd det før.

Flere elever - både fra Tingvoll og Frei - var helt sikker på at de kom tilbake til høsten. Det gleder vi oss masse til!