Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Tingvoll VGS > Nyheter > Kom til oss!

Søknadfrist 1. mars

Hva skal du til neste år? Tingvoll vgs har unike tilbud!

På tide å tenke på neste år! Tingvoll vgs har unike, grønne tilbud.

På tide å tenke på neste år!  - Vil du være med i det helt unike miljøet på tingvoll vgs? Kom til oss! 

 - Det er en stund til mars, men allerede nå bør alle tiendeklassinger begynne å tenke på hvilke skoler og utdanninger de skal søke. Vi på Tingvoll vgs jobber nå intenst med at alle utdanningsløp hos oss skal være GRØNNE.

I en verden hvor klimaenringene gjør levevilkårene umulige for millioner av mennesker, mener vi det er viktig at den videregående skolen har nye måter å tenke energi og miljøarbeid på som en integrert del av undervisningen.  

Det betyr - fokus på fornybar energi i naturfag, bygging av klimanøytrale hus og anlegg i både byggfag og elektrofag, lage informasjonskampanjer om miljø og klima i medier og kommunikasjon - for eksempel. 

I samfunnsfagene har vi unike tilbud: Som den eneste videregående skolen i regionen, ilbyr vi psykologi  - sammen med de andre fagene. 

Vi har også tilbud til alle elever om mindfulness i skoletida. Dette er en del av psykologifaget, men så langt det er mulig, får alle som vil være med på mindfulnessøktene. 

Vi har et unikt samarbeid med forskningsmiljøer i i nærområdet vårt, vi får være hands on i ekte forskningsprosjektet - og du kan til og med få være med på feltarbeid som sommerjobb, om du er heldig. Og hardtarbeidende.

Er du mest interessert i idrett? Friluftsliv? Vi holder til i ett av verdens flotteste fjellområder, naturopplevelsene starter rett utenfor døra vår. Vi går på de tøffeste toppene, setter utfor de bratteste skrentene og er ute i de heftigste bølgene.   - Om du vil. Selvsagt med et kompromissløst forhold til sikkerhet. Hvis det er fotball eller friidrett du helt vil drive med, kan du fortsatt det - med naturopplevelsene på kjøpet. Våre tilbud:

Studiespesialierende   -med fuill realfagspakke, full språk- og samfunnsfagspakke med sosiologi, psykologi og sosialkunnskap.  

Idrett med friluftsliv

Medier og kommunikasjon - nå treårig, gir generell studiekompetanse

Bygg- og anleggsteknikk

Elektrofag

Helse- og oppvekstfag

Påbygging til generell studiekompetanse