Tingvoll VGS > Nyheter

Ungdata-undersøkelsen

I løpet av uke 37 gjennomføres Ungdata-undersøkelsen blant elevene ved TVS, på oppdrag fra Tingvoll kommune.

Husk å søke om utstyrsstipend

Alle elever med ungdomsrett har rett til utstyrsstipend, men du må sende søknad for å få det.

Paneldebatt og valgtorg fredag 23.august

I forbindelse med høstens Stortingsvalg, blir det paneldebatt og valgtorg på Tingvoll vgs førstkommende fredag.

Felles sammenristningstur for hele skolen

Torsdag 22.august arrangerer Vg3 en felles sammenristningstur for hele skolen. Sentrum for begivenhetene er Tingvoll museum.

Velkommen til nytt skoleår!

Vi vil ønske alle elever og ansatte vel møtt til et nytt skoleår på Tingvoll vidaregåande skole.

MK har fotoutstilling på Drøpping fra 18.mai

Fra 18.mai til 19.juli skal 1.året Media og Kommunikasjon fra Tingvoll videregående skole ha fotoutstilling på Drøpping i Tingvoll i samarbeid med Tingvoll Kunstlag.

Bygg- og anleggsteknikk på ekskursjoner

Elever på Bygg- og anleggsteknikk har vært på ekskursjon til Elnesvågen og til Malmø/København.

Miljødikt 3

Miljødikt 2

MK på ny utstilling

1MK og 2MK er med på årets Nordic Light festival i Kristiansund.