Tingvoll VGS > Nyheter

Medialinja har salgsutstilling på Drøpping Kafè

Medieelevene i andre og tredjeklasse åpner utstilling sin "Det var en gang..." førstkommende lørdag klokka 13.

Medieelever hos NRK

Andreklassen på medielinja har vært på besøk hos NRK i Trondheim.
- Veldig artig!, mente elevene.

Engasjerte elever fikk miljøbesøk

Besøk av inspirerende miljøambassadør. Mange elever ble hekta!

Les meir

Spennende samarbeidsprosjekt mellom Tingvoll kommune og Tingvoll videregåande skole

Tingvoll kommune og Tingvoll videregåande skole (TVS) gjennomfører i løpet av skoleåret 2013/2014 et kjempespennende prosjekt for de elevene som har realfagene biologi og kjemi. Prosjektet beskrives som et ”vinn-vinn”-prosjekt for både skolen og kommunen.

Les meir

Ti små pixler til tjeneste

Medialinja har elevbedrift. Sjekk video fra TK her!

Vel overstått revy!

Tingvollrevyen 2013 - «Mot alle odds» - går inn i historien som en av de aller beste revyene noensinne. Det til tross for at de er den aller minste revygjengen skolen har hatt.

Fotballturnering

10. klasse fra TBU utklasset videregående.

Tilbakeblikk på Internasjonal uke

Forrige uke var det en innholdsrik Internasjonal uke ved Tingvoll vgs, med innslag både onsdag, torsdag og fredag.

Les meir

Ikke søkt om stipend ennå? Husk å søke før 15. november!

15. november er siste sjanse til å søke om stipend og lån fra Lånekassen for høsten 2013.

Elevundersøkelsen

Onsdag 30.oktober gjennomføres Elevundersøkelsen på Tingvoll vgs.

Vi oppfordrer elever og foreldre/foresatte til å lese gjennom informasjonsbrevet fra Utdanningsdirektoratet, som du finner her:

Informasjon til elever, lærere, foreldre og foresatte