Tingvoll VGS > Nyheter

Koronaviruset- stopp av reiser og innstramming av møte og arrangement

Møre og Romsdal fylkeskommune har sett krisestab og følger situasjonen tett. Fylkeskommune tek situasjonen knytt til koronaviruset på alvor, og har frå i dag 11.mars sett i verk ytterlegare tiltak for å hindre smitte og spreiing av viruset. Det vil kunne bli sett inn nye tiltak på kort varsel.

Foreldremøte for foresatte og elever i 10. klasse

Vi inviterer til informasjonsmøte for foresatte og elever i 10.klasse våren 2020.

Volleyballturnering

3ID inviterer til volleyballturnering i Tingvollhallen 13. februar.

Undervisningsevaluering

Hvert skoleår gjennomføres det undervisningsevaluering i fylkets videregående skoler, som en del av arbeidet med kvalitetsutvikling i skolene.

Elevundersøkelsen

I uke 45 gjennomføres Elevundersøkelsen i alle klasser.

Foreldremøte for vg1

Foreldre/foresatte for elever på vg1 inviteres til foreldremøte ved Tingvoll vidaregåande skole onsdag 28.august klokken 18.

Velkommen til nytt skoleår!

Ledelse og ansatte ønsker alle velkommen til nytt skoleår ved Tingvoll vidaregåande skole.

Semifinale i skolecupen

Torsdag 8.november arrangerte idrettselevene ved TVS semifinale i skolecupen i friidrett.

Hospitering 2018

Vi ønsker 10.klassingene velkommen på hospitering i uke 46 og 47.

Foreldremøter Vg2

Foreldre og foresatte for elever på Vg2 var samlet til foreldremøter onsdag 7.november.