Tingvoll VGS > Hvorfor velge Tingvoll?

Hvorfor velge Tingvoll?

Det er mange gode grunner til å velge Tingvoll vidaregåande skole.
Her får du noen av dem:

Skolekulturen

Her kjenner alle hverandre. Det gjør at vi kan snakke sammen om det meste, på tvers av studieretninger og årstrinn. Skolen fokuserer på respekt for ulikhet og en inkluderende kultur.

Den gode omgangstonen mellom elever, lærere og andre ansatte betyr mye for det gode miljøet.

Tilpasningsdyktige

Har du spesielle ønsker for fag du har lyst til å ta, eller trenger du spesiell tilrettelegging?

Har elevene individuelle behov og gode grunner, prøver vi i størst mulig grad å etterkomme disse.

Skolen utvikler stadig nye tilbud i takt med samfunnsutviklinga.

Medbestemmelse

Flere undersøkelser viser at Tingvoll vgs ligger godt an når det gjelder elevmedvirkning og elevdemokrati.

På Tingvoll vgs blir elevene tatt på alvor og deltar i en rekke arbeidsgrupper sammen med de ansatte.

Nasjonale undersøkelser viser klar sammenheng mellom innflytelse og trivsel / motivasjon for læringsarbeidet i skolen.

Miljøet

De mange aktive elevene på skolen, har i flere år bidratt til å skape et omdømme omkring Tingvoll som en plass hvor det skjer ting – også på fritiden.

Tingvoll vgs har de siste ti årene hatt særdeles få disiplinærsaker. I stedet finnes det flere eksempler på elever som har gjort store framskritt etter overgang fra skoler hvor miljøet har vært dårlig.

Fritidstilbudet

Uansett hva du liker å gjøre i fritiden din, kommer du til å finne deg til rette på Tingvoll.

Med egen idrettshall, svømmehall, kino, ridesenter og ungdomsklubb, blir det vanskelig å slite med fritidsproblemer.

Billig hybel

Er du av dem som vurderer å flytte på hybel? Sammenlignet med andre og litt større områder, kan det i mange tilfeller være opptil 50 prosent billigere å leie seg hybel på Tingvoll.

Trenger du hjelp med å finne en plass å bo, og kanskje noen å dele hybel med, har vi god oversikt over utleiemarkedet.

Lite mobbing

Det tette miljøet blant elevene på Tingvoll gjør at mobbing er et sjeldent fenomen. Skolen følger opp alle tegn til mobbing.

Skal du flytte hjemmefra?

Det å flytte på hybel, trenger ikke nødvendigvis å være så skummelt. For mange er det tvert imot et stort ønske.

Hybelformidling

Dersom du trenger hjelp med å finne deg en hybel, og kanskje også noen å dele den med, vil vi være behjelpelige.

Mange av utleierne er gjengangere på markedet, noe som sikkert kan være en viktig trygghetsfaktor for både deg og dine foreldre.

Spar penger

Leie av hybel på Tingvoll kan i mange tilfeller være opptil 50 prosent billigere enn i litt større utleiemarkeder. Det betyr mer penger å leve for til deg!

Kort vei

Ved å leie hybel, slipper du lange bussturer til og fra skolen. De fleste hyblene ligger nær skolen, slik at du enten kan gå eller sykle.

Kontakt oss gjerne for råd om dette og andre ting.