Tingvoll VGS > Elevtjenester > Fritidstilbud

Fritidstilbud på Tingvoll

Kommunen satser mye ressurser på at ungdommene skal trives. Dersom du kjeder deg på Tingvoll, er det ikke på grunn av at tilbudet mangler.

I starten av hvert skoleår presenterer Tingvoll kommune og frivillige lag og organisasjoner sine fritidstilbud til nye elever ved TVS.

Et godt og aktivt idrettsmiljø

Tingvoll har gjennom mange år gjort seg bemerket innen idrettsmiljøet, for eksempel friidrett, ballsport og skiskyting. Vi har dyktige trenere innefor alle aktuelle idretter. Flere av disse er tilknyttet idrettslinja på Tingvoll vidaregåande skole. Visste du forresten at Tingvoll har en olympisk mester i skiskyting?

Svømmehall

Holder åpen for publikumsbading 2 kvelder hver uke, tirsdag og torsdag kl.17.00 – 20.00.

Idrettshall

I idrettshallen foregår det aktiviteter gjennom hele uka. Her spilles håndball, fotball, basketball og volleyball, i tillegg til at det drives annen trening og aktivitet.

Hallen har eget styrketreningsrom og en liten klatrevegg

Lysløype

I tilknytning til sentrumsområdet ligger en 2,5 km lang lysløype. Her er det stor aktivitet gjennom hele vintersesongen.

Et aktivt friluftsliv

Fine turmuligheter med godt merkede løyper både på fjell og i marka.

Kunstgressbane

Vår nye kunstgressbane sto ferdig sommeren 2007. Den ligger like ved Tingvoll vidaregåande skole og rommer anlegg for friidrett i tillegg til fotballbane.

Ridesenter

Ca. 3 km fra sentrum ligger Stall Stølan. Her kan du få individuell rideundervisning både på bane og ute i naturen. En fjelltur på hesteryggen er en spesiell opplevelse!

Kaféer

I sentrum er det 2 kaféer - den ene ligger i Drøppingtunet, midt i Tingvoll sentrum. De kan servere caffe latte, cappuccino, espresso osv. sammen med f.eks en seig brownie hvis det måtte friste

Den andre kaféen er på Tingvoll Brygge. Den ligger flott til nede ved vannkanten på det gamle kaiområdet. Her finner du også et gatekjøkken.

Kino

I kulturhuset på Tingvoll Brygge er det kino. Søndag er filmkveld, da vises både barne- og voksenfilm.

Aktivt kor- og korpsmiljø

Tingvoll har et aktivt kor- og korpsmiljø med rom for nye deltakere.

Badestrand med sandvolleyballbane

Midt i Tingvoll sentrum finner du ei flott badestrand med sandvolleyballbane. Her er det stor aktivitet mange av døgnets timer både vår, sommer og høst.

Skateboardrampe

For skatere kan vi tilby en av områdets beste skateramper. Den er plassert sentralt i Tingvollvågen (under Ica), og er åpen for den som har lyst til å benytte seg av muligheten.